Kızılhisar Ortaokulu

WEB https://kizilhisarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kızılhisar Mahallesi Kendisi Sokak No5 Kuluncak/MALATYA
VİZYON : Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis : Taşımalı eğitim bulunmaktadır.
Ulaşım : Öğretmen servisi bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Malatya ili, Kuluncak Kuluncak ilçesi, Kızılhisar mahallesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklığı 14 KM, İl Merkezine Uzaklığı 126 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :